TABLEAU INSPIREERT.

Regelmatig tonen we Tableau praktijkvoorbeelden. Brengt een van deze voorbeelden u op een idee? Bezorg ons een MS Excel met eigen data. Wij verrassen u met heldere inzichten. Geheel vrijblijvend. Zonder kosten. Uiteraard met respect voor de confidentialiteit van uw data.

VRAAG UW GRATIS PROOF OF CONCEPT AAN

Is het druk

op de afdeling spoed?

Tableau brengt de stuurinformatie naar de zorgmanager en vertelt het verhaal achter de data.

Werkt uw schappenplan?

Hoe evolueert de verkoop per afdeling? Wat zijn de slow movers? Waar zit de marge? Zo maar een paar vragen die u zich als winkelmanager regelmatig stelt. Haal de antwoorden in huis met Tableau en ontdek het verhaal achter uw data.

De misdaad in beeld gebracht.

Dankzij Tableau heeft u geen hulp van BI experten nodig om vraagstukken te analyseren en te visualiseren. Iedereen kan er snel mee aan de slag.

 

Hoe efficiënt is het purchase-to-pay proces?

Optimalisatie van uw financieel administratieve processen bereikt u met AXI én Tableau. Met Tableau krijgt u inzicht in het proces van ontvangst tot en met betaling van uw facturen. U ziet direct de knelpunten in dit proces waarna u ze doelgericht kunt aanpakken.

Wat is de omzet per verzorgings-gebied?

In één plaatje krijgen de leden van de raad van bestuur zicht op de omzetresultaten per gemeente, productgroep, producttype en financieringsvorm.

Wat vertelt Gartner over de self-service BI tool Tableau?

Op de officiële Tableau website kunt u het magische kwadrant van Gartner bekijken. In 2015 is Tableau aangeduid als de leider in het ‘Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics platforms’ rapport. De enorm positieve feedback van de gebruikers was doorslaggevend.

Het winkelgedrag begrijpen.

Om snel te kunnen inspelen op het veranderende winkel- en koopgedrag van de consument is onderzoek nodig. Als marketeer kunt u met Tableau in 1-2-3 de omzet per winkel, productgroep en uur bekijken en analyseren.

De klantgerichte overheid doet aan prestatie-meting.

Om de publieke dienstverlening efficiënter te maken, dienen doelstellingen, streefwaarden en resultaten nauwgezet te worden opgevolgd. De Tableau visualisatie geeft helder inzicht.

Worden facturen tijdig betaald?

Bij overheidsinstellingen is facturen betalen een ingewikkeld proces omdat het aan veel eisen moet voldoen. Met een Tableau dashboard krijgt de afdeling Budget & Beheerscontrole direct zicht op het betaalbedrag.

AXI in België

Molenweg 107

2830 Willebroek

T: + 32 3 860 40 00

 

SOCIAL

AXI in Nederland

Stadionstraat 27

4815 NC Breda

T: + 31 76 572 55 00

 

U heeft een vraag?

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.